Splošni in prodajni pogoji


Bižuterija je spletna trgovina z modnim nakitom in modnimi dodatki. Ponudnik izdelkov je PORTAL.SI d.o.o. Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše splošne in prodajne pogoje, zato svetujemo,da si jih pozorno preberete.

V kolikor se s pogoji ne strinjate prosimo, da ne kupujete v naši spletni trgovini.
 


Prodajni program

Naš prodajni program obsega različne vrste modnega nakita in modnih dodatkov ( glej rubrike). Vsi izdelki so na zalogi v našem skladišču in takoj dobavljivi! Izdelke, ki jih trenutno nimamo na zalogi začasno umaknemo iz naše ponudbe.

Cene nakita

So v evrih (EUR). Naročilo se sklepa v slovenskem jeziku.Cene veljajo na dan naročila.Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.


Načini plačila

1. Plačilo po predračunu

Po uspešno izvedenem naroćilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun z podatki o naročilu z referenčno številko.

Plačilo izvedete z nakazilom na naš transakcijski račun, pri tem obvezno navedite referenčno številko. Najbolj ugoden način plačila je preko spletne banke, ker je najnižja provizija!

Predračun je veljaven 5 delovnih dni. Če plačilo v roku 5 dni ni izvedeno se naročilo prekiliče.


 
2. PayPal

Izdelke lahko plačate tudi z uporabo PAY PAL plačilnega sistema.


3. Kreditne kartice

Izdelke lahko plačate tudi z kreditno kartico

V primeru plačila z kreditno kartico izberite način plačila Paypal/Credit card in sledite navodilom.


  • Visa / Delta / Electron
  • MasterCard / Eurocard
  • Maestro
  • American Express.


4. Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je najdražja možnost plačila. Poleg stroška pošiljanja boste plačali tudi provizijo Pošti Slovenije.

Plačilo po povzetju je možno pod naslednjimi pogoji:

  • Obvezna registracija v spletni trgovini (bodi pozorni na pravilne podatke)
  • pri možnosti dostave obvezno izberite " Dostava z plačilom po povzetju"
  • način plačila izberite "plačilo po povzetju"
  • plačilo po povzetju je možno samo na območju Slovenije

Pomembno!

V primeru neprevzema pošiljke ste dolžni plačati stroške, ki so nastali podjetju zaradi odpošiljanja in vračanja  izdelkov!


Dostava

Po prejetju plačila bomo vaše naročene izdelke odposlali v roku 24 ur (delovni dnevi).oziroma prvi naslednji delovni dan.  

Predviden rok dostave je 1 - 3 dni (Slovenija). Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v naročilu.


Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma obvestite na naš elektronski naslov.
 

Vračilo blaga

Kupec lahko v 15 dneh od prevzema izdelka prodajalcu sporoči, da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Kupec mora v tem primeru vrniti  blago primerno zapakirano na svoje stroške, nepoškodovano in v nespremenjeni obliki. Poleg blaga mora pošiljki priložiti kopijo originalnega računa.


Prodajalec kupcu vrne vrednost nakupa brez stroškov pošiljanja na transakcijski  račun, ki mu ga sporoči kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru poškodovane ali izgubljene pošiljke bomo skupaj s Pošto Slovenije poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Varstvo podatkov


Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega, ste nam jih posredovali (komunikacija v zvezi z vašim naročilom, račun, pošiljanje informativnega gradiva).

Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.  Na vašo željo vas bomo po e-pošti občasno seznanjali z novostmi in akcijami.


Spori in pritožbe


Vse morebitne spore bo družba z kupcem prvenstveno reševala sporazumno. Sicer pa je za to pristojno Temeljno sodišče v Ljubljani.